مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری پدر توسط فرزند

باسلام 36سالمه دارای دوفرزند. سال94عمل تومورمغزی انجام دادم 95پدرم فوت شدن. بعد عمل تشنج میکردم. مجددا تومور عودکرده که سه ماه پیش دوباره عمل کردم. الان هم قرص دپاکین ولوبل مصرف میکنم خواستم بدونم مستمری پدرم که درحال حاضرمادرم دریافت میکنه. بعدمادرم به من میرسه. ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه از کار افتاده باشید ممکن است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از اداره مربوطه پیگیری کنید اگر جزو بازنشستگان کشوری است به صندوق بازنشستگی مراجعه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با مراجعه به سازمانی که مستمری برقراز کرده درخواست از کارافتادگی مطرح نمایید اگر پذیرفته شد مستمری بین شما و مادرتان تقسیم می گردد