مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در ساخت

با سلام ما ساختمانی داریم که دوازده واحد دارد. و دوازده مالک که فقط 7 واحد پارکینگ داریم که میخاهیم با سازنده قرارداد ببندیم که خونه را دوباره بسازیم سازنده 21واحد میسازد که 12 تا ما و 9واحد خود سازنده طبق گفته سازنده 17 پارکینگ بیشتر در نمیاد که 7 تاش برای واحدهای دارای پارکینگ و از قدرالسهم 2/5 پارکینگ به کل ساختمان و 7/5 تا پارکینگ هم به خود سازنده می‌رسد یعنی در کل 55 ٪ما 45 ٪سازنده میخاستم بدونم این قانونی که سازنده گفته درست است یا نه ؟ یعنی این تقسیم بندی درست است یا نه؟ در ضمن سوال بعدی اینه که واحد های بدون پارکینگ بدون پرداخت هزینه می‌توانند به پارکینگ برسند؟ از قدرت سهم، سهم همه چقدر است ؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

قرارداد مشاکت توافقی است یعنی میتوان توافق نمود پارکینک ها کلا به مالکین برسد یا سازنده یا به هر نسبتی که دوست دارند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تذکر و هشدار داده میشود قرارداد های مشارکت در ساختی که توسط اشخاص عادی و بنگاه ها و ازانس های مسکن تهیه و تنظیم میشود اغلب دارای مشکلات فراوان حقوقی بوده و تنظیم قرارداد مشارکت در ساخت بسیار امر تخصصی و دقیق میباشد و دادگاه مملو از پرونده های مشارکت در ساخت نیمه تمام و تمام و غیره میباشد لذا توصیه میشود به هیچ وجه در تهیه وتنظیم قرارداد مشارکت در ساخت شخصا و یا توسط بنگاه و ازانس املاک اقدام نکنید تا از تهدیدات و اسیب های احتمالی اتی ان در امان بمانید . و برای این کار حتما از کمک تخصصی وکلای مجرب بهرمند شوید .