مشاوره حقوقی رایگان - وام گیرنده اقساط معوقه

با سلام و خسته نباشید
بنده 7 ساله پیش 20میلیون تومان وام با سود مشارکتی 12 درصد با باز پرداخت 12 ساله دریافت نمودم که برای قسط بندی هنوز1سال مانده بود واز لحاظ بدنی سالم و درآمدم خوب بود امامتاسفانه به دلیل اشتباه پزشکی از ناحیه کبد دچار بیماری صعب العلاج شدم که همان اشتباه باعث شده. الان سه بیماری دیگر هم بگیرم. و قبل ازقسط بندی ازکارافتاده شدم .و باعث گردید در طول 9 ماه درمان از زندگی ساقط شوم و یک ریال پیدا نکنم بیمه هم نداشتم .بجز حقوق ناچیز کمیته امداد و یارانه والان شش سال هفت ماه گذشته و من نتوانستم از اقساط خود پرداخت کنم از کمیته امداد نامه بردم وحتی از ریاست جمهوری . ولی کمکی تاامروز نشده.وبانک قرار بودتا نتیجه نامه ریاست جمهوری و جواب نامه پیوستی بانک را که به کمیته امدادکل کشور به تهران فرستاده بود تادریافت جواب ازآن نهادبه من مهلت داده بود. اما متأسفانه هنوزجوابی به بانک داده نشده .چند روز پیش اجرائیه صادر نموده به مبلغ 30 میلیون که نزدیک به 12 میلیون فقط جریمه ودیرکربه جز سود روی اصل بدهی اضافه شده
ودر اجرائیه نوشته شده برای هرروز دیر کرد روزانه 15هزار تومان جریمه اضافه ميشود ماهی چهارنیم میلیون تومان برای 16 میلیون بدهی که تا امروز باید پرداخت میشد.
از شما عزیزان . لطفا راهنمایی کنید هیچ راهی هست که جریمه حداعقل کمتر شود به کارکنان بانک می‌گویم. درجواب میگن از دست وطول مطالبات درآمده . ولی هنوز وکیلی برایش تعیین نشده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد