مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه و کارت ملی

سلام خسته نباشید جوانی هستم دانشجوی رشته پرستاری تابستان جویای کار بودم به پیشنهاد یکی از دوستان رفتم سرکار اما این رفیق من به بنده درست توضیح نداده بود که کار وی هست و من هم از روی اعتماد به دوستم رفتم سر کار ..اما وارد مجموعه ی کاری شدم از این شرکت های هرمی بود یا یه جور شرکت دیگه ایی آخرش من هم نفهمیدم چی بود کلی هم با دوستم سر این موضوع دعوا کردم....این وسط شناسنامه و کارت ملی بنده حدود یکی تا دو روز دست به حساب یه مهندس نامی بود و من یادم نیست که برگه هایی رو امضا کرده باشم یا نه شماره تماس هم مال بنده دوستم داره شاید دوستم به اون ها داده میخواستم بدونم اون دو روز که شناسنامه و کارت ملی بنده دست اون آدم ناشناس بود ممکن هست به اسم بنده کارهای خلاف کنند.و این که چگونه میتونم پیگیر باشم که به اسم بنده حسابی چیزی باز شده است یا نه؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام امکان سو استفاده دور از ذهن نمی باشد .میتوانید از بانک های مورد نظر استعلام بگیرید .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نمیشه ولی شما یک اظهارنامه برای دوستت بفرست وبگو هر سو استفاده ای که از مدارک من بشه مسئولیت ان برعهده شماست