مشاوره حقوقی رایگان - دفاع در دادگاه برای اصالت سند

با سلام
سند عادی داریم که کارشناس خط آن را مردود اعلام کرده
در صورتی که تمامی مدارک راهم به کارشناس ارائه داده ایم
کارشناس به واسطه آشنایی با یکی از وراث آن را رد اعلام میکند
مدارکی که ارائه دادیم اثبات میکند سند اصالت دارد
مانند کلماتی که در سند بکار گرفته شده با دیگر کلمات موجود در دیگر اسناد
اسناد زیادی با کلمات مشابه زیاد با خط پدر وجود دارد
چگونه میتوانیم اصالت سند عادی را ثابت کنیم در محضر قاضی وقتی کارشناس خط ان را رد کرده است ایا میتوانیم در محضر قاضی از سند دفاع کنیم؟؟
لطفا راهنمایی کنید
حق هشت نفر از اعضای خوانواده پایمال میشود در صورت رد شدن سند

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در مهلت مقرر به نظر کارشناس اعتراض کنید تا در هیئت سه نفره(مرجع بالاتر) بررسی شود.