مشاوره حقوقی رایگان - كارشناسي قدمت نوشته

با سلام.
برادرم قولنامه اي جعلي به منظور تصاحب سهم الارث پدري از مغازه اي را ارائه كرده است كه مبني بر اين است كه حدود ١٠ سال پيش سهم پدرم را از ايشان خريده است و ظاهر قولنامه مذكور گوياي نكاتي مانند چاپي بودن آثار انگشت و قدمت تحرير آن كه به هيچ وجه به ١٠ سال قبل برنمي گردد، مي باشد.
لذا براي نظردهي دقيق و مستند چگونه ميتوان به كارشناسان رسمي و مجرب در زمينه تعيين اصالت و قدمت اسناد عادي مثل قولنامه دستنويس دسترسي پيدا كرد؟ آيا مراكز يا شركت هايي هستند كه بتوان به منظور دسترسي به كارشناسان مجرب به آن جا مراجعه نمود؟
با تشكر فراوان

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
شوراي حل اختلاف تامين دليل بگيريد