مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت چک

با سلام بنده پشت چک خریدار را ضمانت کردم و چک پاس نشد و با شکایت فروشنده ماشین مرا توقیف کردند.آیا ماشین مرا میفروشند؟میتونم ماشین را بنام کسی بزنم؟آیا راهی برای من هست؟تشکر

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورت استیفای مبلغ چک از محل فروش ماشین ، شما می توانید به صادر کننده چک رجوع نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله مزایده می رود واگر شما انتقال دهید مرتکب فروش مال غیر میشوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله فروخته میشود وسما نباید ماشین را بنام کس دیگری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

یله خودرو به مزایده گذاشته خواهد شد مگر

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر توقیف شده غیر قابل نقل و انتقال است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله به فروش می رود و نمی توانید انتقال دهید
در صورت پاس شدن چک از محل فروش خودرو می توانید به خریدار رجوع کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله خودرو به مزایده گذاشته
خواهد شد
و امکان انتقال خودرو وجود ندارد

بعد از پرداخت ، شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود فروش مال توقیفی قانونا جرم است توصیه نمی‌شود
لکن باید دید روابط مالی شما با کدام شخص و تحت چه عنوان است، بنظر میرسد راه حل وجود دارد