مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن زمین

با سلام
چندین سال پیش طی توافق شفاهی بخشی از زمین خودمان را جهت احداث خیابان به شهرک صنعتی واگذار کردیم و شهرک خیابان کشی کرده است. قرار بود شهرک در عوض خدماتی از قبیل اب و برق به ما واگذار نمایند ولی پس از گذشت چند سال متاسفانه شرکت به توافق خود عمل نکرده و پاسخگو نیستند. آیا می شود از شرکت شکایت کرد و مطالبه خسارت کرد یا زمین خود را پس بگیریم ضمن اینکه ما برای باقی مانده زمین خود سند ثبتی گرفته ایم و قسمتی از زمین که واگذار کرده ایم در سند ما نیست ولی در کروکی اولیه که اداره ثبت قبل از صدور سند برداشت کرده است موجود می باشد و به تایید اداره ثبت رسیده است
با تشکر

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به ایفای تعهد به طرفیت شرکت بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا باید توافق شفاهی را اثبات کنید سپس الزام به ایفای تعهد مطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید اظهارنامه ای به ایشان ارسال کنید و در متن اظهارنامه به توافقات شفاهی اشاره نمایید و عنوان کنید که بهتر است ایشان طی مدت مثلا 10 روز نسبت به ایفای تعهداتشان مبادرت ورزند در غیر این صورت شما ناگذیر است پیگیری امور از طریق مراجعه به محاکم می باشید و بعد از پایان مدت دادخواست مناسب تنظیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از حالات شما می بایست ابتدا این موارد که به صورت شفاهی بیان شده است اثبات شود و بعد از آن می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما

شما باید دادخواست مطالبه قیمت زمین طبق قیمت روز و طبق نظر کارشناس به طرفیت شرکت و مدیرعامل اقامه نمایید
و ..

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله دادخواست تخصصی تنظیم گردد باید دید کدام مسیر به نفع شماست ادعای بیع یا تعهد شفاهی یا ادعای غاصبانه بودن و مطالبه نرخ روز مورد تصرف و.....