مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای کمیسیون پزشکی برای گواهینامه

سلام خسته نباشید. من الان24سالمه و 5ساله تحت نظرپزشکم. سربازیمم طبق بخش5بند1معاف شدم. برای گواهینامه رفتم کمیسیون پزشکی اماردم کردن درصورتی ک اصلا مشکلی ندارم درحال حاضر خواستم ببینم چجوربایداعتراض بزنم.چه راهی هست بتونم گواهینامه بگیرم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی می توانید به نظر کمیسیون مذبور اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام نظر کمیسیون پزشکی ظرف 7 روز از تاریخ ابلاغ قابل اعتراض میباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید تقاضای کنید در کمیسیون بررسی شود