مشاوره حقوقی رایگان - ایا برادر می تواند سایر خواهر و برادرهای دیگر را از عبور از پل روی نهر زمین ارثی منع کند ؟

پدرم خانه باغ خود را در روستا بین فرزندان بصورت ارثیه تقسیم و سند تفکیکی برای هر یک گرفت برادری که قسمت خانه را گرفته پدر و دیگر اعضا خانواده را از عبور از روی پل نهر برای رسیدن به باغ منع کرده و محدوده را با سنگ دیوارکشی کرده لازم به ذکر است این پل توسط پدر در سالهای دور ساخته و برای عبور و مرور به خانه باغ از ان استفاده می کردن بعد از تقسیم باغ و مالکیت خانه توسط یکی از برادرها، برای عبور ماشینش از روی پل به اندازه یک کلاف ان را عربض تر نموده حال به همین دلیل ان را از ان خود میداند و اجازه عبور به پدر و سایر خواهر برادرها را به باغ با وجود نصب دروازه جدید خارج از محدوده مالکیت ایشان را نمیدهد . لازم به ذکر است این باغ در مجاور راه اهن قرار دارد و بعد از این پل فاصله نهر اب با راه اهن بسیار نزدیک میشود و امکان ساخت پل دیگری نیست . ایا از نظر حقوقی میتوانیم از ممانعت ایشون برای عبور و مرور جلوگیری کنیم ؟

پاسخ ها :

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

اگر ملک شخصی باشد بله اما اگر بین همه مشاعی است و تقسیم شده و همه حق استفاده دارند خیر حق جلوگیری ندارد