مشاوره حقوقی رایگان - آیا میشود از یک دانشگاه دولتی به منظور ندادن هزینه های پایان نامه شکایت کرد؟

باسلام و احترام. بنده فارغ التحصیل کارشناسی ارشد در یکی از رشته های علوم پزشکی هستم در دانشگاه دولتی و روزانه تحصیل کردم. بنده قبل از انجام پایان نامه پروپوزال خودم را نوشتم و به استاد راهنما دادم با توجه ازمایشگاهی بودن عنوان پایان نامه بنده نمونه های خود را با توجه نبود امکانات در دانشگاه به ازمایشگاه خصوصی دادم ... هزینه ها با توجه به کرایه ایاب و ذهاب، نمونه گیری و قرائت نمونه ها توسط دستگاه سال 1398 به طورکل مبلغ 15 تا 16 میلیون هزینه کردم ... الان دانشگاه فقط 5200 تومن به من داده و میگوید چرا رفتی تعداد نمونه بالا گرفتی در صورتی که تعداد نمونه بر اساس پروپوزال میباشد و نمیتوان تعداد را کم کرد. گفتن مقاله چاپ کنید 2500 بهت میدیم مقاله با ایمپکت بالاتر از درخواست دانشگاه در مجله خارجی چاپ کردم الان میگن دانشگاه هزینه چاپ مقاله رو حذف کرده.... حالا میشه از دانشگاه شکایت کنم ... چون دانشگاه دولتی است اصلا نبایستی بنده هزینه کنم. تشکر

پاسخ ها :

شکایت از دانشگاه به دلیل عدم پرداخت هزینه های پایان نامه عدم پرداخت هزینه های پایان نامه توسط دانشگاه شکایت از دانشگاه