مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

با سلام،بنده 7 سال پیش باغچه ای را با یک ملک و 250 میلیون تومان معامله کردم باغچه دارای سند مشاع و ساختمان دارای سند تک برگ هستند.در قولنامه نوشته شده که(کلیه هزینه های انتقال سند و دارایی و شهرداری و غیره ) ساختمان به عهده بنده می باشد ولی اسمی از تعریض برده نشده،همچنین در وکالت نامه انتقال سند ساختمان داده شده به بنده نوشته شده(کلیه هزینه های انتقال سند و دارایی و شهرداری و تعریض )به عهده من می‌باشد.بعد از گذشته 6 سال بنده اقدام به انتقال سند ساختمان کردم و در شهرداری متوجه تعریض به میزان 30 متر شدم و برای انتقال سند مالک قبلی آمد و تعهد ثبتی داد که در هنگام تخریب ساختمان تعریض را با رعایت حقوق مالک انجام دهد و بنده انتقال سند ساختمان را انجام دادم.سوال بنده این است که می توانم به علت تعریض فسخ معامله انجام دهم یا خسارت مقدار تعریض را بگیرم؟ضمنا در دادگاه با توجه به شرح بالا وکالت نامه انتقال سند ساختمان مهتر است یا قول نامه نوشته شده؟و اگر فسخ شود تکلیف باغچه چه می سود؟

پاسخ ها :

فسخ معامله ملک در طرح تعریض خرید ملک در طرح بدون اطلاع فسخ معامله