مشاوره حقوقی رایگان - خیانت پدر به مادر

سلام وقت بخیر
دخترم 17 سالمه
چند وقتی بود به بابام شک داشتم اخه با مامانم سرد بود . بعد متوجه رفت و آمد مشکوکش شدم. میومد از سرکار خونه بعد به بهونه ماشین درست کردن از خونه میزد بیرون . بعد چون رمز گوشیشو بلد بودم رفتم تو پیامک دیدم با خاله مامانم در ارتباطه چون تو اس ام اس دیدم خاله مامانم نوشته: اومدی بیا دم پارک بزرگه .
بعد از اونجا شکم بیشتر شد تا این ک اون روز میرفتیم مهمونی بعد تو ماشین مامانم و بابام دعواشون شد بعد هی فوش و فوش کاری بعد مامانم برگشت گفت تو زن دوم داری و اینا بعد بابامم برگشت گفت اره دارم خیالت راحت شد .
بعد که امروز رفتم سراغ گوشیش. رفتم تو پیامک ها . رفتم تو سطل زباله دیدم بابام دوباره چت کرده با خاله مامانم. ((چت های ناجور ))
بعد قرار گذاشته بودن امروز واسه ساعت 5 و نیم .
منم از رو چت ها فیلم گرفتم با گوشیم.
حالم واقعا بده .چون نمیدونم باید چیکار کنم؟به کی باید بگم؟
میشه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است با پدرتون صحبت کنید و دوستانه مشکل را حل و فصل کنید