مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری مشاعات

سه خریدار هستیم که سه باب آپارتمان را از مالک پیش خرید نمودیم و در سال 1399 در دفترخانه آن را ثبت نمودیم. مالک در زمانی که واحدهای مورد نظر ، حیاط و زیرزمین را به ما نشان میداد هیچ صحبتی از تغییر کاربری پارکینگ زیرزمین و بخشی از حیاط به قسمت تجاری ننمود. در تاریخ 7/7/1400بدون اطلاع به ما نسبت به تغییر کاربری قسمتی از حیاط مشاع (30متر مغازه) و پارکینگ زیرزمین (513 متر تجاری) اقدام نمود.
مزید اطلاع: در پروانه اولیه ساختمان که مورخ 07/10/1395 صادر شده است از انفکاک قسمتی از مشاعات و پارکینگ های زیر زمین جهت استفاده تجاری نشده است و بر همین اساس و حسب مفاد توافقات صورت گرفته اقدام به تنظیم سند رسمی واحد ها به پیش خریداران گردیده است و با کمال تعجب در تاریخ 07/07/1400 مالک اقدام به درخواست اصلاحیه پروانه از شهرداری نموده اند که بر خلاف توافقات مشروع اولیه بوده که در این پروانه 543 متر از مشاعات و پارکینگ های زیرزمین برخلاف توافقات و رضایت ما تغییر کاربری داده شده و از مسکونی به تجاری تغییر یافته است. تاریخ پایانکار مورخ 08/09/1400 می باشد.
توضیح1: سند تک برگ برای واحد های ما در تاریخ 27/11/1400صادر شده است.
توضیح2:برای دو قسمت تجاری دو سند تک برگ جداگانه صادر شده است.(قرار ما 24 واحد بوده که الان 26 واحد شده است)
توضیح3:پارکینگ های ما سه خریدار در طبقه همکف تامین شده است.
توضیح4:صدور مجوز 543 مترمربع قسمت تجاری در خیابان مورد اشاره(تراکم مسکونی) برخلاف طرح توسعه و عمران شهر (ضوابط و مقررات) می باشد.