مشاوره حقوقی رایگان - 2 ماه اضافه بیشتر ماندن در ترکیه

سلام من سال 97 رفتم ترکیه که اقامت بگیرم چون دیر اقدام کردم برای درخواست اقامت توریستی، مجبور شدم 5 ماه بمونم بعد هم بهم اقامت ندادن، اما دیپورت نشدم، 2 ماه رو در فرودگاه ترکیه همون سال 97 جریمه خاک دادم.
من پاسپورت جدید چند وقت پیش گرفتم ولی گم شد، مستقیم اداره گذرنامه مرکزی اعلام فقدان کردم. بعد از 21 روز گفتند باید برم بند 2 خیابان شهرآرا… گفتند کمیسیون میزارن برای اون دو ماه… چقدر این پروسه کمیسیون و اخذ پاسپورت زمان میبره؟ چه پیش آمد های بدی میتونه برام داشته باشه؟ ممنونم

پاسخ ها :

اقامت بیشتر از وقت تعیین شده در ترکیه اقامت در ترکیه اخذ پاسپورت مفقودی پاسپورت پاسپورت