مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف متراژ

من درسال 80 یه مغازه به متراژ 21.70خریدم در سال 90 متوجه شدم وضع موجود از سند کمتر است به اداره ثبت مراجعه کردم بعداز کارشناسی طبق نامه بعنوان اینکه درصلاحیت اداره ثبت نیست به دادگاه معرفی کرد دادگاه نیز رییس همان ثبت را بعنوان کارشناس انتخاب کرد در نظریه کارشناسی نوشتند طبق بند6 ماده 25 ثبت در صلاحیت ثبت میباشد هیات نظارت ثبت رای داده طبق بند 4 ماده 25 به دادگاه مراجعه کنید بعد از رای نهایی دادگاه ثبت نسبت به اصلاح سند اقدام کند سوال اینجاست آیا دوباره شکایت کنم اضافه ی که در تصرف همسایه است مال من است؟

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

اگر بخشی از مغازه شما در تصرف همسایه باشد، می توانید اقدام به طرح دعوی خلع ید و قلع و قمع مستحدثات نمایید؛ ولی در صورت کسری مساحت مغازه خریداری شده و قرار داشتن مغازه به مساحت معین در مقابل ثمن مشخص، در صورت عدم تراضی با فروشنده در خصوص کسری، صرفاً مستحق فسخ قرارداد هستید نه مطالبه بهای کسری مساحت.