مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل سند توسط سازنده ملک

سلام. ما 12 نفر دارای یک آپارتمان قدیمی بودیم در سال 92 به مشارکت 45% و 55% دادیم به دو نفر سازنده و 20 واحد ساخته شد. 8 واحد سازنده و 12 واحد ما مالکین برداشتیم. در سال 95 هنگام تحویل گرفتن آپارتمان 45% سازندگان را دادیم. ایشان تا سال 98 نتوانستند به هر دلیلی به ما سند بدهند ما هم اصراری نداشتیم. در سال 98 بالاخره اداره پست سند ها را به سازندگان داد. حالا ما از سازندگان میخواهیم که بیایند و دقیقا از روی سندها محل دقیق پارکینگ ها و انباری ها و متراژهای دقیق منازل را که کمی تغییر کرده را مشخص کند ولی هر بار طفره میرود و میگوید شما به من بدهکار هستید. ما میگوییم شما کتبی بیایید و سر ساختمان توضیح دهید ولی ایشان میگویند من آن جا نمی آیم شما به منزل من که در یکی از مناطق بالا شهر است بیایید و ضمنا تک تک بیایید. سوال اول مگر ایشان موظف نیستند که برای تکمیل کار شان به ما سند بدهند. سازندگان 45% شان را گرفته اند. ما 12 نفر واحدهایمان در متراژ انتخابی کمی تغییر کرده مثلا واحد 85 متری شده 80 متر و واحد 65 متری کنار آن شده 70 متر . ما مالکین با هم صلح کردیم و توافق داریم ‌که مبغی. را بین هم بپردازیم اما سازندگان میگویند که این 5متر اختلاف را به بدهید تا بین شما تقسیم کنم آن هم این طورری آن هایی که بدهکارند با قیمت سال 99 که مثلا می شود متری 20 میلیون تومن بدهند و کسانی که طلبکارن با سال 95 که آپارتمان ها تحویل دادن یعنی متری 2 و نیم میلیون و وسط این پول را خودشان بردارند. ( یک بوم دو هوا ). این اختلاف متراژ در 55% ما مالکین است و هیچ ارتباطی با سهم سازندگان ندارد و ایشان این را مستمسک قرار داده و سند های ما را نمی دهد. آیا این جرم بلاتکلیف نگه داشتن نیست؟ گرو نگه داشتن نیست؟ ممنون میشم راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

علی مصیبی

علی مصیبی :

نیاز به طرح دعوی الزام به تنظیم سند دارید.09127596337جهت راهنمایی ویا وکالت دادن تماس