مشاوره حقوقی رایگان - مراحل اعتراض خوانده و خواهان

خوانده و خواهان چند مرحله پشت سر هم میتوانند بر روی نظر کارشناس اعتراض بگذارند
حال اگر خوانده پرونده بر روی نظریه کارشناس بدوی اعتراض گذاشته باشد آیا میتواند بر روی کارشناس 3 نفره هم اعتراض بگذارد یا اینکه اگر نظریه کارشناسان 3 نفره نزدیک به نظریه کارشناس بدوی باشد قاضی اعتراض را رد و رای را صادر میکند و در مرحله بعد از رای خوانده میتواند مجددا اعتراض گذارد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله بعد از صدور حکم بدوی و در مرحله تجدیدنظر ، با موافقت قضات تجدیدنظر امکان اعتراض وجود دارد