مشاوره حقوقی رایگان - مهلت زمان اعتراض به نظریه کارشناس!!

سلام و وقت به خیر
برای مشاهده نظر کارشناس دادگاه 3 روز زمان داده شده
و طرفین اعتراضی نکردن فقط یک شخص بعد از 5 روز لایحه ای داده برای اعتراض (بر اساس سایت خود دادگاه که خلاصه پرونده داره و تاریخ وصول لایحه و ارسال لایحه داره) ایا این اعتراض به جایی میرسه؟
یا چون تایمش گذشته مورد قبول نی و اگر مورد قبول نی چرا وصول شده توسط دادگاه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب مستحضر باشید که در صورت موجه بودن پذیرفته میشود