مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به درخواست زوج

با تشکر از پاسخگویی وکلای محترم خواستم ببینم اگر طلاق از سوی زوج باشد و گواهی عدم امکان سازش از سوی دادگاه صادر گردد و برای ثبت طلاق زوجه به هیچ وجه حاضر به همکاری برای اخذ گواهی عدم بارداری از مراجع ذیصلاح نباشند در این صورت آیا راهی برای ثبت طلاق در دفترخانه وجود دارد؟ اگر راهی وجود دارد لطفا راهنمایی بفرمایید زوج در صورت وجود چنین مشکلی چگونه میتواند دفترخانه را متقاعد به ثبت طلاق بدون حضور زوجه و گواهی عدم بارداری بکند؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

به زوجه ابلاغ می شود که در تاریخ مقرر در دفتر خانه حاضر شود در صورت عدم حضور طلاق بصورت غیابی ثبت می گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر زوجه حاضر نشود مجدد ابلاغ میشود و در نهایت طللق ثبت میشود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

رویه بنحوی است که به زوجه ابلاغ می شود که در تاریخ مقرر در دفتر خانه حاضر شود در صورت عدم حضور طلاق
بصورت غیابی ثبت می گردد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به دفترخانه طلاق مراجعه نمایید و دفترخانه به زوجه ابلاغ خواهد کرد
و در صورت عدم حضور زوجه ، صیغه طلاق جاری خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
جای نگرانی نیست
در صورت عدم حضور ایشان طلاق به صورت غیابی واقع می شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر طلاق از طرف زوج باشد همکاری یا عدم همکاری زوجه تاثیری ندارد حکم لازم‌الاجراست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مرد می تواند بدون حضور زوجه طلاق بگیرد و نیازی به حضور زن نیست
دفترخانه به زن اخطار ارسال می کند اگر حاضر نشود طلاق را ثبت می کند و جای نگرانی نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر طلاق پیگیری و تقاضای ابلاغ به زوجه و ثبت طلاق کنید