مشاوره حقوقی رایگان - ثبت طلاق با موضوع طلاق به درخواست زوجه

وکالت در طلاق به خانمم دادم با اون رفت دادگاه و حکم طلاق قطعی را گرفته دوماه از حکم قطعی گذشته نرفته ثبت طلاق را دفترخونه بکنه آیا با این حکم خودم می تونم برم اجرای طلاق و ثبت آن را در دفترخونه بکنم یا نه چکار می تونم بکنم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
زوجه باید در ظرف 3 ماه صیغه طلاق را اجرا نماید
و بعد از سه ماه دیگر اجرای صیغه طلاق امکان ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر زوجه باید ظرف سه ماه از تاریخ صدور گواهی عدم سازش برای اجرای صیغه طلاق به دفتر خانه مراجعه کنند در غیر این صورت اجرای صیغه طلاق ممکن نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر گواهی عدم امکان سازش طلاق اخذ شده سه ماه اعتبار دارد وبعد از ان کان لم یکن است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
خیر
نوع طلاق چه بوده
حال شما می توانید به دفترخانه مراجعه نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر حکم را دارید بله
در غیر این صورت خیر