مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت خواب خودرو

باعرض سلام خسته نباشید من در سال1400/12/07تصادف کردم فرد مقابل مقصر بوده وکار به شکایت درخواست خسارت وخواب ماشین شده است .من سوالی که دارم اینه که از اون تاریخ تصادف تا بهحال کار پرونده ما ادامه دارد یعنی 9ماه میباشد و حالا هم ادامه دارد خواب ماشین من کامل پرداخت میشود یا از ان کسر خواهد شد و ایا کار خواب ماشین را قاضی رای میدهد یا به کارشناسان میدهند

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی خسارت خواب و عدم نفع تنها درصورتی که خودرو وسیله کسب و امرار معاش(تاکسی، اژانس و...) باشد طبق نظرکارشناس تعلق میگیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا خواب ماشین فقط به ماشینهای مثل تاکسی و وانت داده میشه ثانیا باید دادخواست خسارت ممکن الحصول بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر خواب خودرو فقط به
تاکسی و خودرو آژانس و کامیون پرداخت خواهد شد و فقط برای مدت محدودی و نه 9 ماه

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام این موضوع بستگی به نظر کارشناسان دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خواب به خودروهایی که وسیله امرار معاش باشند تعلق میگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
افت قیمت خودرو طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری قابل مطالبه است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام برای خودرو در
آژانس
کامیون
وانت و ... پرداخت میشود حدودا چند ماه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی در صورتی که خودرو شما وسیله امرار معاش شما بوده است می توانید درخواست خسارت خواب نمایید