مشاوره حقوقی رایگان - استعفا داور مرضی الطرفین

در قرارداد مشارکت قید شده بود داور مرضی الطرفین مشاور املاک ایشون هم استعفا دادند الان میخواستم بدونم ما باید دادخواست تعیین داور رو از دادگاه بدیم و اینکه هزینه ها به چه صورت محاسبه میشه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

معمولا باید از طریق دادگاه اقدام کنید مگر اجبار به داوری داشته باشید بهتر است قرارداد شما مطالعه و سپس اظهار نظر شود