مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حق شارژ

باسلام بنده مدت‌زمان است که به عنوان مدیریت ساختمان 15واحدی انتخاب شده ام دونفرازاهالی به علت نارضایتی ازمن گروه واتساپی که برای ساختمان تشکیل دادیم بعدازروئیت هزینه های جاری وقبوض مشاءترک کردندوباتوجه به دعوت مجددبنده دوباره انراترک نمودندحالیه باتوجه به گذشت5ماواینکه حق شارژهرواحدکه به تاییدمابقی اهالی مبلغ200هزارتومان تعیین شده تن درنمی دهنداظهارمیدارند من باید به جزارائه هزینه هادرواتساپ باید انرادربوردنیزنصب کنم وبه تذکرات بنده بابت پرداخت حق شارژاعتنانکرده بلکه بنده راترغیب به شکایت واینکه کاری ازدست من برنمی ایدمیکنندایاقانون حق من واهالی دیگررامیگیرددرضمن یکی ازانهامدت یکسال است قبوض راپرداخت نمی کند

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید از آن دوباره شکایت کنید و بابت آن مبلغ حسابشان را توقیف نماید