مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت شارژ آپارتمان

با سلام،من در یک آپارتمان 36 واحده زندگی میکنم،تعدادی از همسایگان بدلیل حالا زرنگی یا بی توجهی و بی فرهنگی از پرداخت شارژ خودداری میکنن و در سایر هزینه های مشاع ساختمان همکاری نمیکنن،و تمام این هزینه ها به شونه ی من و تعدادی از همسایه ها افتاده اونم فقط بخاطر رفاه حال زن و بچه هامون و آنها از این قضیه سوء استفاده میکنن،لطفا راهنمایی کنید که با آنها چطور برخورد کنیم،آسایش از ما سلب شده،با تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .توقیف حساب هار باطرح شکایت بخواهید

ابوذر  محمدي نژاد

جناب آقای ابوذر محمدي نژاد :

اگر ساختمان مدیر ساختمان وهییت مدیره دارددر صورت امتناع مالک یا استفاده‌کننده از پرداخت سهم خود از هزینه‌های مشترک از طرف مدیر یا هیئت مدیران وسیله اظهارنامه با ذکر مبلغ بدهی و صورت ریز آن مطالبه می‌شود.
هرگاه مالک یا استفاده‌کننده ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ اظهارنامه سهم بدهی خود را نپردازد مدیر یا هیئت مدیران می‌توانند به تشخیص خود و با توجه به امکانات از دادن خدمات مشترک از قبیل شوفاژ، تهویه مطبوع، آب گرم، برق، گاز و غیره به او خودداری کنند و در صورتی که مالک و یا استفاده‌کننده همچنان اقدام به تصفیه‌حساب ننماید اداره ثبت محل وقوع آپارتمان به تقاضای مدیر یا هیئت مدیران برای وصول وجه مزبور بر طبق اظهارنامه ابلاغ شده اجرائیه صادر خواهد کرد. عملیات اجرائی وفق مقررات اجرای اسناد رسمی صورت خواهد گرفت و در هر حال مدیر یا هیئت مدیران موظف می‌باشند که به محض وصول وجوه مورد مطالبه یا ارائه دستور موقت دادگاه نسبت به برقراری مجدد خدمات مشترک فوراً اقدام نمایند.