مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده و کلاهبرداری از کارت

چند مدتی است که کارت بانکی خود را به یکی از دوستانم قرض داده بودم و ایشان در لایو های اینستگرامی شرکت میکرد و با تحریک مردم و نشان دادن بدن خود هزینه ای در قبال آن دریافت میکرده که شماره کارت بنده رو برای واریز پول میداده و بعد از مدتی حساب های بانکی من توسط پلیس فتا بسته شد و بعد از پیگیری متوجه این مسئله شدم.
چگونه میتوانم ثابت کنم که کارت دست خودم نبوده؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید توضیح دهید چگونه کارت دست دوست تان بوده است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دوست خود را معرفی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست جزئیات مورد بررسی قرار گیرد و نیازمند دفاعیات از جانب شما می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید دوست تان را به دادگاه معرفی کنید و تمام حقیقت را بازگو نمایید