مشاوره حقوقی رایگان - شرط نفقه در عقد موقت

اگر در عقد موقت نفقه شرط شده باشد و مرد آن را پرداخت نکند زن حق فسخ پیدا می‌کند یا حق الزام؟ پاسخ مستند و مستدل

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست ابتدا اعزام ایشان را از مرجع محترم قضایی بخوانید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

فسخ نکاح اعم از دایم یا منقطع فقط در موارد خاص مصرح در قانون امکان پذیر است و به هیچ روی تخلف از عهد و شرط حق فسخ نکاح ایجاد نمی کند بنابراین در صورت عدم پرداخت نفقه در مواردی که ضمن عقد نکاح منقطع شرط شده باشد زوجه می تواند دادخواست الزام به ایفا تعهد و مطالبه نفقه دهد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر در عقد موقت ، شرط نفقه شده باشد زوج باید نفقه را پرداخت نماید
و زوجه میتواند دادخواست مطالبه
نفقه را مطرح نماید

و عقد موقت قابل فسخ نیست
و فقط زوج حق رجوع دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حق فسخ ندارد ولی می تواند شما را ملزم به اینکار کند