مشاوره حقوقی رایگان - داور مرضی الطرفین

با سلام و عرض ادب
ملکی رو برای مشارکت در ساخت دادیم که سازنده یکسال تاخیر و مغایرت متریال قرارداد دارد و ضعیفتر کار کرده و اصلا زیر بار پرداخت خسارت نمیشود در قولنامه ذکر شده داور مرضی الطرفین مشاور املاک سراغ املاک رفتیم ایشون میگه من داوری نمیکنم و دنبال دردسر نیستم وقتی میگم انصرافتو اعلام کن هم حاضر به استعفا نیست حالا می‌خوام بدونم اگر به ایشون اظهارنامه بزنم و امتناع کنه از پاسخگویی آیا مستقیم میشه بدون داوری از طریق دادگاه شکایت رو پیگیری کرد یا اینکه دادگاه داور تعیین می‌کنه و اینکه چه کسی رو تعیین میکنند و آیا هزینه ای هم داره ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید دادخواست خود را بدوا طی یک اطهارنامه رسمی به داور ابلاع کنید ایشان وطیفه دارد رسیدگی و حکم بدهد و یا کتبا از داوری امتناع کند که در این صورت دادخواست خود را باید به دادگاه بدهید و هزینه هم دارد البته پیشنهاد می کنم حتما کار خودرا به وکیل بسپارید اگر برنده شوید پول وکیل را هم از سازنده می گیرید