مشاوره حقوقی رایگان - تعيين نكردن مترا‍ژ در سهم و حق و حقوقات آن

من زمينی خریداری کردم دارای سند ملکی مشاع به تعداد 340 سهم (برای همه همین است) که همراه با آن تقسیم نامه تعاونی مسکن ارتش همراه با مهر و امضا و مشخص کردن پلاک من در آن مثلا قطعه شماره 70 به قید قرعه.
حالا که مهندس نقشه بردار آوردیم سهم همه مالکان که 160 نفر است، شده 300 متر ولی مال من و چند نفر دیگر به خاطر انحنا و ناجور بودن زمین شده 400 متر، من زمینم به دلیل انحنا 3 نبش بهم تقسیم نامه دادن و اگر قرار باشد کمتر شود يا امكان استفاده از زمين نيست به دليل عرض كمتر از 3 متر و همچنين متراژ آن دو نبش میشود و خلاف تقسیم نامه معتبر تعاونی می شود. لازم به ذكر است سه طرف زمينم خيابان 8 متري تعبيه شده و با زمين كسي مجاورت ندارم.
آیا من صاحب کل آن هستم و ميتوانم از خودم دفاع كنم؟ به چه صورت؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

باید مدارک بررسی شود