مشاوره حقوقی رایگان - حریم درب انباری تا پارکینگ

درود و عرض ادب ما یه پارکینگ به طول کلی 6/30 متر داریم
سمت چپ پارکینگ درب انباری ما هستش که درب انباری رو به پارکینگ خودم باز میشه همسایه سمت راست میگن که باید این 6/30 متر تقسیم بر 2 بشه که من میگم اون قسمت درب انباری قانونی 80 سانت برای حریم درب انباری حساب میشه در سند ملک قید شده 2/5 متر در پنج متر حق پارکینگ داریم میخوام بدونم این 2/5 متر بجز حریم درب انباری است و یا اصلا حریم درب انباری حریم قانونی من است؟

پاسخ ها :

حریم درب انباری تا پارکینگ درب انباری انباری در ساختمان پارکینگ در ساختمان