مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

با سلام خسته نباشید شوهر بنده زمینی که بهش ارث رسیده وبا صلح نامه که بین برادرها و خواهرش امضا کردن قبل از فوت پدرش این زمین رو از طریق صلح نامه به من دادن ولی به هیچ کدوم از برادرها و خواهرش نگفتن شاهد هم از دوستان امضا کردن میخواستم بگم خدای نکرده بعدا ممکنه برادرها ادعا کنن که جعلی هست و بردارشون این صلح نامه رو امضا نکرده یا ادعاهای دیگر .ما همچنین همون روز که صلح نامه امضا کردیم رفتیم تصدیق امضا هم شوهرم تو دفترخانه داد ولی صلح نامه رو دستی برادر من تو خونه تنظیم کرده بود

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .سوال اصلا واضح وروشن نیست لذا بهتراست از مشاوره تلفنی استفاده کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ممکن است اصلا صلح نامه معتبر نباشد
باید قرارداد صلح و جزئیات موضوع بررسی گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قرارداد صلح و جزئیات موضوع بررسی گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
صلح نامه مذبور باید مورد برسی قرار بگیرد تا بتوان اظهارنظر قطعی نمود