مشاوره حقوقی رایگان - مدیریت ساختمان

سلام
من حدود یک سال هست که از طرف ساکنین یک مجتمع 18 واحدی به عنوان مدیر انتخاب شدم ولی هیچ جایی ثبت نشده ولی یک ساله که تمامی کارهای ساختمون رو انجام میدم الان دیگه نمیخوام مدیر باشم باید چیکار کنم ؟
با چندین نفر از ساکنین هم در این رابطه گفت و گو کردم اما اونا مخالفن و اسرار به مدیر بودن من دارن
من چطوری میتونم از مدیریت کناره گیری کنم
هیچ مجمعی و هیئتی هم نداریم
اصلا تا حالا دور هم جمع نشدیم
سال گذشته هم که من انتخاب شدم تمام ساکنین تو مجتمع زندگی نمیکردن
ممنون میشم راهنمایی کنید
تشکر

پاسخ ها :

کناره گیری از مدیریت ساختمان مدیریت ساختمان مدیر ساختمان ساختمان