مشاوره حقوقی رایگان - خودرو، اتاق بی‌اصالت

سلام
یه پرشیا مدل84 داریم که توی مدارک نقره‌ای هست به علت تصادف اتاق کامل ماشینو به صورت غیر قانونی عوض کردن و الان اتاق ماشین رنگش سفیده و بی اصالته یعنی سرقتی هست و اتاق قانونی نیست
و در حال حاضر در پارکینگ توقیفه میخواستم بدونم آیا میتونم اتاق قانونی از ایرانخودرو بگیرم

پاسخ ها :

دریافت قانونی اتاق خودرو تعویض قانونی اتاق خودرو اتاق خودرو خودرو