مشاوره حقوقی رایگان - درستی معامله و سند

قطعه زمینی از زمینهای که تفکیک شده و سند مشاع داره و قرار شده هر شریک قطعه ای را که میفروشه بعد از تفکیک سند شش دانگ همان قطعه به همان شریک زده بشه و بعد اون به خریدار آخر انتقال بده، زمین دارای سند مادر است ولی سریالی که در مبایعه نامه من که خریدار آخر هستم مربوط به کسی هست که به من نفروخته ولی یکی از شرکا می‌باشد و نوع مالکیت اینجوری نوشته که سه سهم از بیست و یک سهم مشاع بدون مفروز، سوال اینجاست آیا این شماره سریال برای کسی که به من فروخته نیز سند می‌باشد یا هنگام انتقال سند به من مشکل پیش میاد، در مبایعه نامه های قبل من سریال سند مادر نوشته، در هنگام خرید به بنگاه گفتم که مالک اینجا کسی نیست که بهم فروخته، میگه با هم شریک هستن، مشکل نداره،تو این سریال مشخصات مالک درسته یکی دیگست ولی تو بیست و یک سهم مشاع کسی که زمین را بهت فروخته سهم داره،ممنون راهنمایی کنید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بهتر است مساله مذبور را با مشورت یک وکیل متخصص در امور مذبور حل نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر سوال شما نیازمند بررسی دقیق و جامع است⚖

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورت تمایل به اعطای وکالت تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله مشکل ایجاد خواهد شد

باید در مبایعه‌نامه مشخصات کامل مالک اولیه و فروشنده و ایادی قبلی و مشخصات و پلاک ثبتی سند مادر ذکر بشود و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است