مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سند کمپانی با وکالت تعویض پلاک

سلام
یک ماه پیش بنده ماشینی رو با شخصی معامله کردم. حالا طرف مقدار باقیمانده پول رو نمیده و پیداش نیست.چک یا سفته هم نداریم ازش.وکالت نامه بهش دادم ولی سند کمپانی ماشین روزی که وکالت زدیم نبود بهش بدم.الان سند کمپانی گم شده.میخواستم بدونم آیا ایشون میتونه بدون من با وکالت نامه تعویض پلاک سند کمپانی المثنی بگیره ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر به کالت نامه به نامش صادر کرده باشید که شامل انتقال تعویض پلاک و فروش باشد می تواند درخواست المثنی کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست مطالبه وجه و توقیف خودرو بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بدون سند کمپانی هم امکان‌پذیر مشکلی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا امکان دارد

برای گرفتن سند برگ کمپانی المثنی ، باید صراحتا در وکالت نامه به وکیل اجازه داده باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان پذیر است می تواند انجام دهد