مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری ملک

با سلام بنده ملکی مسکونی به مساحت 450متر38بر12عرض بر خیابان اصلی در روستای ورامین دارم سال97سند تک برگ گرفتم نه داخل طرح بود نه داخل فضای سبز امسال میخواهم ملکم رابفروشم طبق طرح ارائه شده از بنیاد مسکن می‌گویند از وسط خونه کوچه رد میشه والباقی که 150متر می‌باشد فضای سبز شود ضمن اینکه امتیاز آتی که پیشنهاد می‌دهند یک دهم خسارت بنده را جبران نمیشود لطفاً راهنمایی فرمایید ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خدمت شما باید بررسی دقیق انجام شود سوال شما شامل چندین بخش مجزا است که باید هر کدام تک تک بررسی شود⚖