مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی و تاخیر تادیه

سلام تعداد 7 فقره چک برگشتی به مبلغ 840 میلیون تومن دست یه شخصی دارم که شکایت تاخیر تادیه هم کردن که طی یک جلسه 840 تومن رو چک از مشتریا بهش دادم که در صورت پاس شدن چک‌های خودم رو برگردونه وتاخیر تادیه رو هم توافقی حل کنه الان دوفقره چک‌های مشتریا پاس شده ولی چک‌های خودم رو پس نمیده ومبلغ 200 میلیون بابت تاخیر تادیه طلب میکنن وچکهای من رو برگشت نداده و یکی از چک‌ها هم حکم جلب گرفتن چگونه حکم جلب رو لغو کنم وچکها رو وصول کنم که تاخیر تادیه هم بهش نخوره یا کم باشه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر قراردادی دال بر این توفقات دارید دادخواست ابطال اجراییه بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما شامل چند بخش جداگانه حقوقی است که باید تک تک بررسی کردو سپس به نظر قطعی رسید⚖

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر متن ، نوشته ، پیامک یا ویسی در این خصوص دارید درخواست ابطال اجرائیه را نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست استرداد لاشه چک به علت ضمانتی بودن را اقامه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر امانت بوده باید شکایت خیانت در امانت طرح شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی حکم جلب شما لغو خواهد شد که مبالغ چک به همراه خسارت تاخیر تادیه را پرداخت بفرمائید. جهت استرداد لاشه چک نیز دادخواست مربوطه را به ثبت برسانید.