مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن مرد توسط خودش با خانواده ازمنزل مشترک مرد با مرحومه خواهرخانم

سلام بنده توسط خواهرخانمم خانه ای خریداری کردیم که من با زن وبچه درآن زندگی میکنیم ولی چون من درگیر کار بودم وکالت 6دانگ به اسم خواهرزنم زدیم و بعد از اسکان قولنامه ای باایشان نوشته ودر آن قید شدکه نصف خانه پولش پرداخت شدومابقی پول 2سال دیگر درمحضرپرداخت وسند انتقال یابد.بعداز1سال ونیم خواهرزنم فوت کرد که بعد از انحصار وراثت که وارث پدرو مادرش شد پدر خانمم مدعی تخلیه منزل شد که بنده بعدازبرای اعلام شراکت جواب نگرفتم که با قولنامه برای ایشان برگ احضاریه تعیین تکلیف فرستادم که از آن احضار5سال گذشته ولی الان بادرگیری وزخمی کردن من درخواب بنده را بالباس خانه بیرون انداخته وتمام مدارک که قولنامه وسند ماشین ولوازم خانه و....درخانه هستندوبنده کپی آنهارا دارم وبرای اطلاع وکمک ازشما راهنمایی کنید

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورت تمایل به اعطای وکالت تماس بگیرید