مشاوره حقوقی رایگان - سهم در قولنامه

با سلام
من ملکی را در سال 86 به صورت مساوی به همراه مادرم به صورت قولنامه ای خریدیم که در قسمت خریداران اسم بنده و مادرم نوشته شده .
ولی در قولنامه اشاره ای به سه دانگ سه دانگ نشده. فقط اسم هر دوی ما در خریدار آمده. حالا بعد از فوت مادرم من چگونه به سایر وراث ثابت کنم که ملک سه دانگ سه دانگ خریداری شده ؟

پاسخ ها :

نعمت نعمتی

نعمت نعمتی :

نحوه پرداخت ثمن واینکه به چه تناسبی پرداخت شده ودرضمن اخذاقرارنامه ازفروشنده میتواند دلایل شماباشد