مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

سلام وقت بخیر. من نزدیک 2 سال هست که با آقا پسری دوست هستم و ایشون اوایل رابطه اصرار به انجام‌ رابطه جنسی‌داشت و من با اکراه قبول کردم‌و پرده بکارتم از بین رفت /شهریور ماسال 1401 به مدت 2 سال صیغه موقت انجام دادیم. خواستم بدونم بعد از این همه مدت پزشکی قانونی تشخیص میده که پارگی بکارت توسط چه شخصی بوده ؟ و اینکه با عقد موقت چه چیزایی به من تعلق میگیره ؟ و هم‌چنین قبل از خوندن عقد موقت به هنگام پاره شدن چه چیزایی به من تعلق میگیره ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام رابطه زن و شوهر که بین آنها حلقه زوجی از نباشد زنان می باشد و برای طرفین مجازات کیفری در بر دارد اما در ازدواج موقت به زوجه صرفاً مهریه تعلق میگیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از نظر پزشکی قانونی قابل تشخیص است
اگر عقد ثبت شده باشد، می توانید تقاضای مهریه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام به پرونده شما بستگی دارد و باید بررسی دقیق و جامعی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر قابلیت تشخیص ندارد
در عقد موقت مهریه به شما تعلق می گیرد
در خصوص سوال سوم به شما چیزی تعلق نمیگیرد اگر رضایت داشته باشید در غیر اینصورت و در صورت اثبات ارش البکاره و مهر المثل به شما تعلق می گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر
در عقد موقت ، مهریه ، اگر
ذکر شده باشد قابل مطالبه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان دقیق از بین رفتن پرده بکارت قابل تشخیص نیست