مشاوره حقوقی رایگان - داور طلاق

سلام
میخواهم زنم طلاق بدهم چون ناشزه ست و مهریه اش را هم چند سال پیش پرداخت کردم، الان گفتن باید داور معرفی کنم و من کسی رو ندارم بیارم به عنوان داور....داور نداشته باشم چی میشه؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نیازی نیست کسی را معرفی کنید در دادگاه خانواده اتاق داوری وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به دادگاه درخواست نمایید که نمیتوانید داور معرفی کنید تا دادگاه داور برای شما تعیین نماید

ولی بهتر است که خود شما داور به دادگاه معرفی کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از سایت داوری یک داور در شهر محل سکونت خودتان انتخاب و معرفی کنید