مشاوره حقوقی رایگان - قانون عرصه و اعیان

باسلام و درود
صاحب جایگاه پمپ بنزین بصورت عرصه و اعیان بوده و دارای سند نیز میباشم
طبق دادنامه ای از دادگاه اعیان جایگاه به وراث پدرم واگذار گردیده ولی سند اینجانب بصورت عرصه و اعیان باقی مانده
درحال حاضر نمی دانم برای نوسازی و حتی فروش جایگاه از چه طریقی اقدام نمایم؟؟؟!!!
باتشکر و قدردانی

پاسخ ها :

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

درخواست فروش مال مشاعی از طریق دادگاه محل وقوع ملک اقدام نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر درتهران تشریف دارید با در دست داشتن مدارک به دفتر اینجانب یا یکی از همکاران وکیل مراجعه کنید تا با مطالعه مدارک راهکار ارائه دهد یا از طریق مشاوره تلفنی دادراه تماس بگیرید تا پس از پاسخ به سوالات من راهکار ارائه شود

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام اگر اعیانی مطابق حکم دادگاه متعلق به دیگریست شما در این ملک شریک هستید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
نیاز به بررسی اسناد و مدارک دارد .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی سند شما با عنایت به رای دادگاه باید اصلاح گردد و وراث پدر مطابق حکم می بایست سند مجزا از ثبت تقاضا نمایند. مالک اعیان وراث پدر و عرصه متعلق شماست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی باید جزییات سند مالکیت شما بررسی گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مدارک باید مورد بررسی قرار گرفته شود