مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهام موسسات مالی

آیا بانک مرکزی و بانک های دولتی با توجه به ماده 4 قانون محاسبات عمومی و ماده 34 قانون پولی و بانکی کشور می‌توانند نسبت به خرید سهام موسسات مالی و اعتباری اقدام کنند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله امکان دارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله ور چهارچوب مصوبات بانک مرکزی
همه موسسات مالی و بانک‌ها زیر نظر بانک مرکزی هستند

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
با رعایت قوانین و مقررات بانکی بله .

یک وکیل :

از ارگان مربوطه پیگیری بفرماییو‌

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... بانک مرکزی خیر ...لیکن برخی از بانک های دولتی با مجوزهای قبلی، چنین اختیاری دارند... هم چون سهامدار بودن برخی بانک های دولتی در بانک قرض الحسنه مهر ایران...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از ارگان مربوطه بپرسید سوال شما حقوقی نیست