مشاوره حقوقی رایگان - اتهام به جعل فاکتور

سلام نظر کارشنایی خط از بین 7 عدد فاکتور 2 تا شباهت به خط من بود بقیه منفی بود این ثابت میکنه من مجرم هستم؟500 میلیون سفته یک سال قبل با تهدید و ترس ازم امضاء گرفتن که اگه جرمم ثابت شد به اجرا بزارن هیچ مدرکب ندارن اما بازپرس 3 روز بهم وقت داد وثیقه جور کنم ممکنه خواسته باشه منو بترسونه تا بخوام سازش کنم با شاکی واسه جرمی که مرتکب نشدم،چیکار باید کنم چی میشه؟خواهشن جواب بدین ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دلایل مافی برای جعلیت باشد وگرنه دعوا پذیرفته نمیشود

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام صدور قرار وثیقه یعنی اینکه شما از نظر بازپرس اتهامی بر شما وارد است. با وکیل مشور کنید و پرونده باید بررسی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر
روال دادگاه به همین صورت است
و قاضی ، قرار تامین کیفری صادر مینماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وثیقه برای تمامی متهمان صادر میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در دعاوی کیفری وثیقه گذاشته میشود یعنی دلایلی به اتهام شما وجود دارد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام به احتمال زیاد شما جلب به دادرسی شوید وثیقه یک کفیل معرفی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به مطالعه پرونده برای اظهارنظر دقیق و بدون اشکال است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حکم با نظر قاضیست وثیقه به هر حال باید داده شود

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
پرونده نیاز به بررسی و مطالعه دارد . اگر خط کارشناسی شده و دو خط آن با خط شما شباهت دارد ممکن است محکوم شوید .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در پرونده های کیفری زمانی وثیقه و یا سایر قرار تامین صادر می گردد بدین معنی است که از نظر بازپرس دلایلی مبنی بر مجرمیت متهم وجود دارد بنابراین توصیه میگردد وکیل بگیرید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

اگه شما 2 فاکتور را تصدیق نموده باشید بله

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

آن 2 مورد که مطابقت داده شده بله جعل است، جعل سند عادی هست به نظر کارشناس اعتراض بگذارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به نظر مقام قضایی رسیدگی کننده دارد
روال قضایی به این صورت است که معمولا قرار تأمین کیفری یا وثیقه صادر می شود و این به معنی احتمال مجرم بودن شخص است

یک وکیل :

با سلام
امکان تهدید منتفی است بازپرس دلایل اتهامی علیه شما را صحیح تشخیص داده و قرار وثیقه صادر نموده است.

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
سؤال مبهم است و نیازمند بررسی بیشتر.

یک وکیل :

نتیجه قابل پیش بینی نیست