مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و درگیری

سلام من از خیابان با ماشین و خانواده در حرکت بودیم که شخصی با ماشین و خانواده خود سر میدان که نزدیک بود برخورد کنیم بوق و چراغ زنان ردش کردم در خیابان بعد ان میدان گاز داده و از قصد به جلو من پیچیده ایست کامل کرده تا به من خانواده و ماشینم اسیب بزند تصادف عمدی ایجاد و بعد از جمع شدن مردم صحنه جرم را بهم زده و فرار کرد با مامورین گشت که در صحنه حاضر شدند صورتجلسه تنظیم شد
الان سوالم اینه که جرم این کار چیه ؟ جریمه ؟؟ حبس ؟؟؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بستگی دارد که مستندات چه طور واقعه را مطرح کند با قصد عمد در ایجاد حادثه اثبات شود وگرنه غیرعمد است چنانچه عمد تلقی شود حبس دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید به عنوان تصادف و تغییر صحنه و کروکی و فرار شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اثبات جزای نقدی تعیین می شود

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

اگر خسارتی به شما وارد شده است قابل مطالبه است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود غیرعمدی تلقی می‌شود مگر خلاف آن ثابت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
تخلف رانندگی است و
و جرمی صورت نگرفته مگر توهین یا تهدید به شما شده باشد
یا به خودرو شما خسارت وارد شده باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر به عمد بوده حرم صورت گرفته و قاضی با توجه به شرایط مجازات تعیین میکند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

گزراش نیروی انتظامی و شهود باید خوانده شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تخریب عمدی اموال جرم است صرفنظر از اینکه امر به وقوع پیوسته از لحاظ راهنمایی و رانندگی تخلف است.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
تحت عنوان ایجاد مزاحمت ، تهدید و ارعاب قابل پیگیریست . مجازات حبس است .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اصل بر غیرعمدی بودن می باشد و عمدی بودن و تغییر صحنه تصادف را می بایست با ارائه ادله اثبات نمائید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولاً تخلف است و غیر عمدی تلقی می شود مگر اینه مدارک و مستندات مغایر این مسأله را اثبات کند
اگر صدمه ای وارد شده می توانید پیگیری نمایید