مشاوره حقوقی رایگان - جابه جایی پست

باسلام بنده سال 95 به عنوان نیروی خدماتی شرکتی بامدرک لیسانس حسااستخدام شدم سال1400 با قانون تبدیل وضعیت ایثارگران رسمی قطعی شدم دستگاه پست حسابدار برام زدن اما همچنان خدماتی از بنده استفاده میکنند و حاضر به جابه جایی در پست حسابدار نیستند آیاشکایت به دیوان عدالت انجام بدم رای قطعی مبنی برسرپست رفتن خودم میدهند ممنون

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی متاسفانه هیچ چیز قطعی نمی باشد و قابل پیش بینی نیست ولیکن احتمال صدور رای زیاد است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل کافی دارید میتوانید اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید پیگیری نمایید لیکن نمی توان اظهارنظر دقیقی در خصوص موفقیت و عدم موفقیت شما نمود