مشاوره حقوقی رایگان - اقساط دیه

با سلام من محکوم به پرداخت دیه در تاریخ 99/12/27شدم و پیش پرداخت رو واریز کردم در حالی که زندانی بودم و حکم آزادی مشروطم 1400/11/24 اومد الان بعد اینکه اقساط بعد آزادی رو پرداخت کردم تازه بهم میگن که باید اقساط زمانی که زندان بودم رو پرداخت کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از معاونت رندان درخواست کنید تا سوابق مدت محکومیت را محاسبه کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله باید پرداخت نمایید

شما میتوانید دادخواست تعدیل اقساط را مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله اقساط را باید به نرخ روز پرداخت کنید