مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمان قولنامه ای

سلام و عرض ادب خدمت همه ... من چند ماه پیش یک آپارتمان پیش فروش گرفتم با پارکینگ اختصاصی ولی چون آپارتمان قولنامه ای بود درپایین قولنامه در توضیحات به جای پارکینگ اختصاصی پارکینگ مشاع بدون مزاحم نوشتیم چون مشاور املاک گفت پارکینگ اختصاصی برای خونه سند دار هست و اگر ما بنویسیم پارکینگ اختصاصی اتحادیه ما رو بازخواست میکنه ... الآن ک خونه آماده شده و موعد تحویل خونه رسیده سازنده دبه کرده و میگه من پارکینگ مشاع دادم پارکینگ اختصاصی ندادم بنظر وکلای محترم آیا ما شکایت کنیم میتوانیم خسارت بگیریم یا میتونه راحت بزنه زیرش و همونجور ک در قرارداد قید شده بگه من نمیتونم پارکینگ رو تامین کنم و 20 درصد ضرر و زیان میدم قرارداد رو فسخ میکنم ... با توجه ب اینکه ما 7 ماه پیش خونه رو خریدیم و با نوسانات قیمت ملک اصلا به نفع ما نیست حتی با 20 درصد خسارت ملک رو پس بدیم . در ضمن در قولنامه نوشته شده که 6 دانگ پارکینگ اختصاصی ولی در توضیحات پایین قولنامه قید شده که پارکینگ مشاع بدون مزاحم هست. بنظر شما شکایت ما ب جایی میرسه و سازنده محکوم میشه و میتونیم خسارت پارکینگ اختصاصی رو بگیریم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات و شروط مبایعه‌نامه میباشد