مشاوره حقوقی رایگان - عدم دفاعیه

با سلام
من سال 94 آزمون استخدامی قبول شدم ولی به علت عدم داشتن سابقه ردم کردن همون سال با سازمان مربوطه قرارداد خرید خدمت داشتم
الان 8 سال سابقه دارم و شکایت کردم ابلاغیه برای سازمان مربوطه و استخدامی اداری رفته ولی فقط یکیشون دفاعیه فرستاده
میخواستم بدونم حکم دادگاه بدون یکی از دفاعیه ها انجام میشه ؟ یا عدم دفاعیه یکی از خوانده ها امتیاز مثبتی برای من هست یا خیر؟
ممنونم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اونی که دفاعیع نفرستاده غیابی رسیدگی وحکم صادر میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهلت اعتراض دارید میتوانید دفاعیه ارسال کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله عدم دفاع حضوری و حتی عدم ارسال لایحه امتیاز مثبتی برای شما محسوب میشود