مشاوره حقوقی رایگان - تقلب در کنکور

اگر شخصی در کنکور تقلب کند و از او بخواهند که دفاعیه بفرستند و متن دفاعیه به این صورت باشد که شخص قصد در یک یا دو درس را داشته و موفق به تقلب هم نشده است و مراقبین متوجه شده اند نتیجه دفاعیه احتمال دارد چه باشد؟؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی دارد چه نوع تقلبی صورت گرفته است اگر عمل وصف مجرمانه داشته باشد و صرفا تخلف نباشد ممکن است شروع به جرم تلقی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع شما در کمیسیونهای بدوی وتجدیدنظر تخلفات در ازمونهای سراسری تعیین تکلیف خواهد شد